Apua YritysJeesiltä

Home / Näin Jeesi toimii

Näin Jeesi toimii

- On tarpeesi tilapäinen työntekijä  tai muu apu, voit soittaa työnjohtajallemme Virpille tai suoraan työntekijälle. Yhteystietoihin pääset tästä.
- Paras tapa on, että tilaat työntekijältämme tutustumistunnin yritykseesi. Sen jälkeen sovitaan perehdytysaika, töiden  aikataulu ja korvaus.
- Jeesaaja maksaa saman, mitä työntekijän palkkaaminenkin, mutta maksat vain tehdyistä tunneista. Jeesaajan voit palkata vaikka vain kahdeksi tunniksi.
- Yrittäjän ja YritysJeesin välillä tehdään toimeksiantosopimus, jossa yksilöidään tehtävät, aika ja korvaus.
- Työn suorittamisen jälkeen Yritysjeesi lähettää laskun, joka sisältää kaikki työnantajamaksut. Loppusummaan lisätään alv 24 %, jonka voit vähentää omasta arvonlisäveromaksustasi. Paperitöitä tulee siis yhden laskun verran.

Hinnoittelu

YritysJeesin hinnoittelu koostuu sijaisen palkasta sivukuluineen + alv 24 %.

Sijaisen saat helposti eikä sinun tarvitse tehdä työnantajalle kuuluvia lakisääteisiä ilmoituksia, koska sijainen on työsuhteessa YritysJeesiin. Teemme kanssasi yhteistyösopimuksen, jossa määritellään sijaisen työaika, työtehtävät ja hinnoittelu.

Jeesin toimistopalvelu hoitaa puolestasi sijaisen lakisääteiset sivukulut, kuten lomakorvaukset, työnantajan TyEL:n ja työantajan työttömyysvakuutusmaksun, ryhmähenkivakuutuksen, tapaturmavakuutuksen ja sotun. Toimistopalvelun hinta on 12 % arvonlisäverottomista palkkakuluista.

Maksat palvelusta laskulla sovitun laskutusvälin puitteissa.

TYKKÄÄ MEISTÄ

>> <<